Saker jag inte berättar åt andra

Another dream

Publicerad 2012-05-31 09:30:00 i Allmänt

Jag hatar mina drömmar. Jag drömmer sånt man inte ska drömma. Saker som inte är snällt mot min pojkvän. Sen berättar jag det för honom. Kanske jag borde sluta med det.
Denhär gången drömde jag att jag var otrogen, visserligen såg personen precis ut som min pojkvän men det var nog helt klart inte han. Denhär personen var bara min vän, han behandlade sina kvinnor värdelöst, han var en player, och vi passade egentligen inte alls tillsammans. Jag visste hur fel det var det jag gjorde men jag kunde inte stoppa mig. Vi var båda så otroligt kåta. Först tänkte vi ha oskyddat sex, men vi lyckades hejda oss själva tillräckligt för att hämta en kondom. Då kom min vän in på samma gång och såg mig ligga där halvnaken under täcket, men hon förstod inte alls vad det var som försegick. Hon trodde jag böt kläder. Så jag klädde på mig och han skjutsade hem oss.
 
Jag tror jag vet vem denhär personen var... Snälla lämna mig ifred... snälla inte just nu...
 
 

5.

Publicerad 2012-05-26 23:14:09 i Allmänt

mår inte bra nu just. vill inte ha förändring. vill inte lämna alla. vill inte sitta här hemma och känna mig instängd. vill inte sakna dig så att jag går sönder. vill vakna vid din sida varje dag. vill inte behöva gå på tå här hemma. vill flytta hemifrån.

3

Publicerad 2012-05-21 22:41:00 i Allmänt

Så mycket tankar, så lite ork att ta itu med dem. Saknar min älskling fastän jag nyss lämnade honom. Jag vet inte om jag skulle klara av att han flyttar så långt bort. Mina föräldrar förstår inte. De minns inte hur det var att vara ifrån varandra. Jag orkar inte med skolan, fastän det bara återstår en vecka. Jag orkar inte fundera på pengar hela tiden, tvärt jag köper något, minsta lilla tuggummi. Sen skiter jag i att jag inte har något och bränner upp det jag på godis eller på något annat onödigt. Hoppas jag får pengarna att räcka till allt jag vill i sommar. Att jag förtjänar mycket i sommar. Har så satans lejdon. Jag orkar inte med alla som mår dåligt, alldeles för många av mina vänner mår dåligare än de borde. Jag vet inte hur bra jag klara av dethär , svårast är det när min pojkvän inte berättar saker åt mig. När folk frågar hur det är med honom vet jag inte vad jag ska säga eftersom jag inte vet riktigt. Jag tror det är bättre än det varit. Men jag har ingen aning. Det enda jag vet är att jag älskar honom. Igår tänkte jag börja gråta när han inte gav mig så mycket uppmärksamhet som jag behövde, jag kände mig så dålig för jag visste ju att han måste läsa till sitt inträdesprov, men det är svårt att vara stöttande när jag innerst inne inte vill att han ska komma in. Då känner jag mig ännu sämre. Han berättar hela tiden vilken bra flickvän jag är och hur fin jag är. Jag funderar om jag ska låta honom läsa det här, men varför ska jag dela med mig av mina innersta tankar när han inte gör det.

Om

Min profilbild

Fanta

En anonym blogg, där jag skriver mina innersta tankar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela