Saker jag inte berättar åt andra

Hon som alltid kommer i andra hand

Publicerad 2012-10-31 20:15:38 i

Läser om flickan som inte kan säga stjärna. Vill inte läsa om henne.
Jag vill ligga i famnen på han som kallar mig fin. Känna hans kramar som känns enda in i hjärtat, hans kyssar som får mig ur balans.

I skolan funderar jag mest på dedär kläderna, det som sägs vara ett stoort arbete, det är dem som jag tänker på.

Skulle vilja så mycket mer. Vilja göra bättre ifrån mig i skolan, sitta på café med henne, hon som alltid får mig att må bättre, skriva färdigt mitt slutarbete som alltid trycker på där i bakhuvudet, laga en massa god mat, hinna umgås med alla mina vänner, träffa han som kallar mig fin oftare, ta vara på min sista tid som minderårig genom att gör sånt som minderåriga inte får för sen är det ju inte lika coolt, träffa han som är där långt borta i ekenäs hela tiden, hitta motivation till att sköta om mig själv, spara ihop pengar till en resa tillsammans med de fina, dedär som jag tycker så mycket om fastän de allt som oftast går mig på nerverna.

Men mest av allt vill jag nog att han, han som kallar mig fin, ska ringa och säga att han älskar mig.

Utkast: Oct. 22, 2012

Publicerad 2012-10-22 22:48:30 i Allmänt

Funderar mer och mer på att låta dig läsa den här bloggen, dock skulle jag behöva redigera bort några inlägg före. Sånt som bara är fel och inte tillåtet att tänka eller tycka. Sånt som är alldeles för själviskt. Fast kanske jag ändå måste ha kvar det, eftersom jag ändå har tyckt så nån gång.

Utkast: Oct. 22, 2012

Publicerad 2012-10-22 22:45:00 i Allmänt

Jag kom just fram till att jag har så jävla själviska tankar ibland. Jag tycker du träffar mig för sällan för att kunna vara lycklig. Så får man ju inte tycka. De går ju bara inte.

Utkast: Oct. 10, 2012

Publicerad 2012-10-10 21:59:27 i Allmänt

Längtar till helgen. Till alkoholen. Till att bara få släppa allt och ha kul en kväll med mina vänner. Inte behöva tänka på skolarbete och pojkvänsbekymmer. En kväll. En hel kväll ska jag inte tänka och bara festa loss.

Om

Min profilbild

Fanta

En anonym blogg, där jag skriver mina innersta tankar

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela